Googlede Ara

Kış Sezonu Bayan Örgü Kazak Modelleri 2015


Kendinize kızınıza yahut gelininze örebileceğiniz birbirinden güzel 2014 yılının kış sezonunda en çok tutulacak olan ve şimdiden örülmeye başlanılan modelleri sizler için toparladık.Birbirinden güzel örgü kazak modelelrini inceleyebilir dilediğiniz örneği çıkartabilirsiniz...


Bu yeşilimsi tonalrındaki kazak üzerine muhteşem zincirleme li kabartma uygulaması ile şahane bir görünüm sunuyor.
Bu seyrek örülmüş olan kazak içerisine beyaz bir bady giyilerek muhteşem bir görünüm sunacaktır.
Elbise çeklinde olan etek ve göğüs dekoltesi ile bir öuhteşem görünüm sağlayan örgü modelimizde budur.Bu model örülmesi uzun ve zahmetli bir tür olup ama örüldükten sonra gös alıcı bir güzelliğe sahip olacaktır.
Bu dantel işlmesi gibi seyrek örülen kazak modeli ise çok tutulan kazaklar arasında gelmektedir.Turuncu tonunda vurgulanan ve dantel işlemesi görünümüde uygulanan bu kazak 2012 kış sezonunda çok göze çarpacaktır.
Mor tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise değişik kabartma türleri nedeni ile her tarafından bir başka kazak olarak görülebilmektedir.Buda onu en önemli kılan model işlemesidir.
Son derece sade görünümlü olup beyaz tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise yaka ve önündeki motif kabartmaları ile bir harika oluşturmaktadır.

Kategori: , , ,

0 yorum