Googlede Ara

Bebek Örgü Yelek 2015 Modellleri

Bebeklerinize veya torunlarınıza örebileceğiniz veya kültür farkımızdan dolayı bebek bakmaya giderken götürebileceğiniz bir eşya olup çok güzel desenlerle örümlerle onları alımlı gösterişli birer yelek yapabilirsiniz.İşte sizlere 2014 yılının en gösterişli en çok tercih edilen modellerini sergiliyoruz...




 En güzel ve alımlı örüşlerin içerisinde yer alan bu yeşil tonunda işlenmiş ve beyaz çizgilerle model oluşturulmuş örgü kazak modeli çok tutulmaktadır.
 Kız çocuğu için tasarlanmış olan bu yelek çok güzel gösterişe sahip ve örülmeside bir o kadar kolay çocuk yelekleri içerisinde en tutulan modeller arasına girmeyi başarmıştır.
 Farklı renklendirmeler kullanılarak tasarlanmış olan bu örgü yelekler üzerine bazı değişik şekillerinde işlenmesi ile güzel bir görünüm kazanmıştır.
 Sarı ve beyaz tonalrda işlenerek beyaz bölüm üzerine sarı civciv modeli uygulaması yapılarak çocukların çok sweveceği bir yelek halini almıştır.
Kırmızı ve beyaz tonlarla örülmüş bu yelek modelide bir o akdar güzel görünümdedir.Üzerine çicek ve güllerin eklenmesi ile çok güzel yelek halini almıştır.

Kategori: , , , ,

0 yorum