Googlede Ara

Çeyizlik Dantel İşlemeleri 2015


Yeni evlenecek çiftler için kız tarafının hazıurlası gereken çeyizin içerisinde dantel işlemeleri en ilgi çeken çeyiz türüdür.İşte 2014 yılının en çok tutulan ve uygulanan çeyizlik dantel işlemelerini sizler için derledik buyurun inceleyin....



İnce işlemelerle yapılmış sade bir görünüm verilmiş olan bu dantel işlemesi çeyizlertde son zamanlarda çok tutulan bir model haline gelmiştir.
Merdiven danteli adının alan ve görünümüde öyle anımsatılan bu model ise çok kullanışlı olup gençlerin evlerinde gözleri kamaştırmaya ve ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Eski modeller arasında günümüze kadar uygulanan bir model olup halen gençlerin çeyizleri içerisinde yerini almakta olan bu model çok alımlı ve sade bir görünüme sahiptir.
Sanki iki farklı tür oyanın birleştirilmesi ile ortaya çıkmış gibi gözüken ama tek bir dantel işlemesi olarak bilinen bu dantel iki farklı tür oalrak kullanıma açıktır.
Yaprak deseninde olan genel olarak yeni uygulanan bu model ilerleyen zamanlarda daha çok tutulacak olup henüz herkes tarafından bilinmemektedir.
Bu dantel modeli işlemesi eskiden günümüze kadar gelen bir diğer dantel modeli olarak bilinmektedir.Bu model halen en çok çeyizler içerisinden çıkan modeller arasında yer almaktadır.

Kategori: , , , ,

0 yorum