Googlede Ara

Kış Sezonu Kız Çocuk Örgü Kazak Modelleri 2015

Kızınıza, torununuza yahut bir çocuk bakmaya giderken götürebileceğiniz bir örgü kazak olmasını istiyorsanız ve bunu bulamıyorsanız işte en mükambel 2014 kış sezonu en tutulan ve örülmeye başlanılan kazak modelelrini sizler için toparladık.


Pembenin açık tonlarında örülmüş olan bu kazak seyrek örümünün verdiği hoşluklada birleşince muhteşem bir çocuk kazağına dönüşüyor.
Yeşil tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise üzerinde ön bölümündeki işleme sanatı ile son derece güzel ve alımlı bir kazak olmuştur.
Sarı tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise son derece sade olup alt tarafındaki işlemeleri ile gösterişe uygundur.
Farklı renklerde örülmüş olan bu kazak modeli ise üzerinde deniz ve gökyüzü işlemesi ve hattaq daha da abartılarak yunus balığı işlenmesi üzerine son derece gösterişli bir kazak konumuna gelmiştir.

Mor tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise farklı renk ve desenelrin içine girmesi ile güzel bir görünüm kazanırken üzerindeki tosba işlemsi ilede çok güzel görünüm sağlamaktadır.

Kategori: , , ,

0 yorum