Googlede Ara

Sonbahar Dönemi Bayan Örgü Patik Modelleri 2012














 Sonbahar dönemi 2012 yılında bayanların ayakları için örmüş olduğu patiklerde muhteşem bir modeller orataya çıkartıyorlar.İşte bayanlar arasındaen çok beğenilen ve örülmesi çok ta zor olmayan bu patikler 2012 yılı sonbahar dönemi tutulanları arasında yerni almayı başarmıştır.




 Muhteşem boncuk işlemesi yağılan ve çok seyrek aralıklarla örülen bu patik sonbahar ve ilkbahar aylarının vazgeçilmezi haline geldi.


 bu dantel işlemesi şeklinde çok seyrek örülmüş pembe tonundaki patikde ev içlerinde giyilmek için çok ideal bir örgüleme türüdür.


 bu patik türü her yerde giyebileceğiniz muhteşem bir zarafet sunan bir örgüdür.Bayanların son zamanlarda vazgeçilmezi arasına girmeyi başaran bu örgüleme türüde oldukça alımlı göstermektedir.

 Bu sade lacivert tonunda örülmüş olan patiğe beyaz ip ile arasına atmalar ve örüntü çıkarılması sonucu son derece güzel bir görünüm sağlanmıştır.



 Bu patikte siyah ton üzerine rengarenk çicek işleme sanatı kullanılarak muhteşem bir görünüm verilmiş ve her yerde giyilebilecek son derece gösterişli bir görünüm sağlanmıştır.


Kırmızı ton üzerine çekilmiş olan bu siyah çizgi ve muhteşem boncuk işlkeme sanatının bir arada buluştuğu çok güzel bir örgülemedir.Bayanların görüpte örneğini almadan geçeceği son model olarak adlandırılabilir.

Kategori: , , ,

0 yorum