Googlede Ara

Dantel İşlemeleri 2014 Modelleri

 Evlerinize veya çeyizlere konulabilecek bir birinden çeşitli ve güzel bir çok dantel işlemeleri mevcut olup bunlardan dilediğinizi seçöerek işleyebilir veya işletebilirsiniz.Sizlerle 2014 yılının en çok kullanışlı olup ve en tutulan modelerinden bazılarını buradan paylaşıyoruz umarız beğenirsiniz.



 Kenar uçlarına kabartmalı şekilde ördek şekilleri işlenerek yapılan muhteşem bir dantel çalışması herkes yapamaz ama yapabilen için çok ama çok değerli bir işlemedir.
 Yuvarlak sehba veya masa türü şeylerin üzerine örtülebilecek muhteşem bir dantel çalışmasıdır.
 Dikdörtgen şekli verilmiş olan bu dantale farklı renglerinde girişimleri ile muhteşem bir görünüm sağlarken gençelrin evlerinde pek tutulan bir model olamamıştır.
 Bir çok yuvarlak dantel işlemesinin farklı ve küçük yuvarlak işlemeleri ile birlikte birbirlerine birleştirlerek uygulanan bir daldel işleme sanatı olup son zamanlarda çok tutulmaya başlanmıştır.
 Kırmızı tonunda işlenmiş olan bu dantel bir harika ötesidir.Evinizin görkemini artıracak olan bu işleme her eve lazım denecek kadar gösterişlidir.
Büyük ve yuvarlak masalarınb üzerine göre işlkenmiş olan bu dantel türü çok kullanışlı olmasada yuvarlak masalar üzerinde çok gösterişli ve ince işçilik isteyen bir türdür.

Kategori: , , , , ,

0 yorum