Googlede Ara

Kış Sezonu Erkek Çocuk Örgü Kazak Modelleri 2014

Çocuğunuza veya torununuza örebileceğiniz muhteşem kazaklar yer almaktadır.Ama sizler için bir kolay seçenek sunarak 2014 kış sezonunda en çok tutulan ve örülmeye başlanılan kazak modelelrini toparladık buyurun inceleyin ve dilediğiniz kazağı örün.....


Mavi tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise son derece gösterişli olup üzerindeki motif işlemleri ile göze hitap etmektedir.
Kahvenin açık tonlarında örülmüş olan bu kazak modeli ise üzerründeki kabartma çizgiler ile son derece sade ve görkemli bir görünüm sunmaktadır.
Farklı renklerde örülmüş olan ve üzerine bir çizgi karakter eklenilen bu kazak sünger bob yardımı ile çocukların en güzel kazakları arasında yerini alıyor.
Farklı renklerde örülmüş olan bu kazak modeli ise üzerindeki örüntülü kabartma modeli sayesinde son derece göze çarpan bir model olmuştur.
Bu kazak iki tarafınından bakıldığında farklı renkleri içersede tek bir kazak olarak örülmüştür.İşte bu kazak modelinin en çok tutulma yanı sade ve aldatıcı bir görünüme sahip olmasıdır.
Kırmızı tonalrında örülmüş olan bu kazak modeli ise kare çizgilerin kabartılması yardımı ile ve yaka modeli ile bir zarafetlik sunuyor.

Kategori: , , ,

0 yorum