Googlede Ara

Sonbahar Bayan Örgü Ceket Modelleri 2014

 Kendinize kızınıza veya gelininize örebileceğiniz muhteşem bayan örgü çeketlerini buradan bulabilir ve dilediğiniz örneğini çıakrtabilirsiniz.İşte 2014 yılının sonbahar dönemi en çok tutulan bayan örgü ceket modelleri...



 Parlak yeşil tonunda örülmüş olan bu örgü cedket bütün her yerde giyilebilecek tarzda olup son derece kullanışlıdır.
 Bu gri tonundaki örgü bayan ceketi ise sade bir görünüme sahip olup dilediğini yerlere giderken son derece şık gösterecek bir ceket olup giyilmesi tavsiye edilir.
 Bu pembe tonunda örülmüş olan ceket dantel işlerimeleri ilede kendini bir o kadar güzel ve alımlı bir ceket olarak gösteriyor.
 Bu gri tonunda örülmüş olan ceket ise son derece sadeliği ile anlatılabilir ve muhteşem düğme dekoru ile kullanışlı olup her ortamda giyilebilir.
 Bu kırmızı tonunda örülmüş olan ceket ise dantel işlemesi ile  ve aşağıdaki yukarıdaki desen sanatı ile muhteşem bir görünüme sahip olup görenleri büyüleyeceğinden emin olunuz.
Bu sarı tonunda örülmüş olan ceket ise son derece güzel bir görünüme sahip olup kenarlarında seyrek dantel işlemesi bulunan ve üzerindeki çizgili desenlerininde eklenmesi ile son derece kalitelki bir görünüme sahip olacaksınız.

Kategori: , , , ,

0 yorum