Googlede Ara

Örgü Cep Telefonu Kılıfları 2012

Bir çok kişinin sevdikleri arasında telefonunu güzel bir örümün içerisine koymak ve hava atmak geliyor.İşte 2012 yılının en kullanışlık örgü şeklindeki telefon kılıfları ile sizlerleyiz.Dilediğiniz modeli şeçerek örniğini çıkartabilirsiniz.



Muhteşem renk tonlaması ile örülen bu kılıf üzerine çicek işlemesi ilede kendini çok değişik bir hale sokmayı başarırken üzerine uygulanan düğmede mübelbel bir görüntü sunuyor.

düz bir örümle örülen bu kılıf içerisinden iple geçirilen ve ucuna iki şapka şelinde elcik yapılan ve bu elciklerden asılarak ucunun büzülmesini sağlayan sistem son derece kullanışlıdır.
Güzel zarafetli bir görünüm sunan bu telefon kılıflarıda 2012 yılında en çok örülen ve tercih edilen kılıflar haline gelmiş durumda.
Sunger bob karakterini canlandıran bu örgü kılıf telefonlarınızı güzel göstermesinin yanında çocukların en büyük ilgi odağı olacağından emin olabilirsiniz.
Pembe ve beyaz karışımından örülmüş olan bu düz ve gövdesi kabartma şeklindeki örüm son derece sade olup kullanış açısından oldukça ileri düzeydedir.
Pembe tonlarında örülmüş olan bu kılıf ise üzerindeki burkumlar yani sarmaşıklarlar ile son derece gösterişe ulaşırken düğmelik bölümüde görenleri bir o kadar büyülüyor.

Kategori: , , , ,

0 yorum