Googlede Ara

Örgü Peçetelik Modelleri 2012

 Hayallerinizdeki ve fark yaratmak istediğiniz ve bulamadığınız değişik şekillerle karşınızdayız.İşte muhteşem peçetelerinizi içerisinde muhafaza edebileceğiniz bir örgü modelelridir.İlginç ve alımlı peçete modellerini sizler için derledik.



 Çok güzel bir dağ evi görüntüsünü yansıtan peçetelik modelini ördüğünüz zaman görenler size nasıl örgüğünüzü ve modeli hemen isteyecek ve hayran kalacaktır emin olabilirsiniz.
 Bu küçük iki katlı bir ev görüntüsü verilen peçete muhafaza örgüsü ise tam bir model görüntüsü sunacak ve görenler gözlerini bundan lamayacaklar.
 Yukarıdan peçeteleri katabileceğiniz bir bölüm koyarak oradan katabilir aşağıdaki açık alandan peçeteleri çöekerek çıakrtabilirsiniz.çok güzel bir görünüm sunan bu peçetelik modeli bir harika ötesidir.
 Çok sade ve en çok tercih edilen örgülerden birisi olan bu kenardan çıakrtmalı peçete muhafaza örgüsü son derece alımlı bir görünüşe sahip olacaktır.
 Kurbağa görüntüsü verilen bu bu peçtelik ise son derece sade ve görkemli bir görüntüye sahiptir.Örülmesi her ne kadar zor olsada bittikten sonra çok büyük bir zarafet sunar.
Bu peçetelik muhteşem bir görüntü sunarken en çok tercih edilen ve her evde bulunan bir tür oalrak biliniyor.

Kategori: , , , ,

0 yorum