Googlede Ara

Örgü Paspas Modelleri 2012

 2012 yılına damga vuran bu paspas modelelrini sizler için toparladık.Evinize örebileceğiniz en güzel paspas örneklerini www.giyim-bilimi.blogspot.com adresinden bulabilirsiniz.Sizler için hizmet vermeye devam ediyoruz.



 İşte bir harika ötesi çerçeve şekli verilmiş içerisine bir çicek koyularak harika bir resim görüntüsü verilmiş olan bu paspas bir çok kişi tarafından beğenilen ancak örülmesi zor olduğu için kaçılan bir örgülemedir.
 Yuvarlak şekli verilmiş olan bu paspas ise ortasında başaka bir renk yuvarlayı alması ile kapsayan ve evrensel küme niteliği taşıyarak matematiksel bir izlenim taşımaktadır.

bu paspas sanki farklı kareler örülmüş ve desenlendirilmiş sonrasında ise birleştirilmiş görüntüsü verilsede bu bir bütünden oluşan paspastır.Evinizde çok güzel bir görünüme sahip olacağı kesinlikle doğrudur.
 Bu çilekli pasta şekli verilmiş olan paspas modeli ise bir çok çocuğun tuvalete lavaboya gitme zevkini getirir ve çocuğun tuvalet alışkanlığı kazanmasında büyük rol oynar.
 Bu iki ucundada diğer taraflara ok işareti görüntüsü uyandıran model ise çok tuutlan sade bir model olarak bilinir.Ancak örgü paspaslar içerisinde en çok örülen paspas niteliğide taşımaktadır.
bu gerçek güneş görüntüsü verilen paspas ise çocukalrın muhteşem ilgisini çekmekte ve büyükelr içinde çok alımlı karşılanmaktadır.Örülmesi ince işçilik istediği için bir çok kişinin upraşası gelmez ama örüldükten sonra muhteşem bir görüntü vereceğinden emin olun.

Kategori: , , , , ,

0 yorum