Googlede Ara

Bayan Örgü Kazaklarda Sonbahar Kış Modelleri 2014

2014 yılının Sonbahar kış sezonu için bayanların kendilerine örebilecekleri muhteşem örgü modelelri ile sizlerleyiz.İşte kendiniz kızınız veya gelininiz için örebileceğiniz muhteşem kazak modelerlerinin örneklerini buradan çıakrtabilirsiniz.2014 sonbahar kış sezonunun en çok tutulan kazakları arasında yer almaktadırlar.




İşte mor tonunun yanı sıra renklendirilmiş olan bu seyrek örümlü kazak modeli son derece sonbahar ayına uygun olup size alımlı bir görüntü sunacaktır.
 Bu sarı tonundaki kazak altına herhangi bir badi ile sizi son derece gösterişli gösterebilecek bir görünüme sahip olarak örülmüştür.

 Gri tonunda örülmüş olan bu bayan kazağı içerisine siyah tonlarında bir badynin giyilmesi ile son derece sade bir görünüme sahip olan kışlık kazak modeline girmektedir.

 Yeşil tonunda örülmüş olan bu kazak üzerindeki dikey çizgiler ve v görünümü ile kabartılmış olan üst kısmının yanı sıra birde kola eklenmiş olan ik çizgiler sayesinde son derece görkemli bir sonbahar kazağına benzetilmektedir.

 Bu beyaz kazak üzerindeki muthiş dantel işlemeleri ile sohbahara damgasına vuran bir diğer kazak modeli olarak nitelendirilebilir.
Bu iki kazak ev içerisinde sıcak ortamda giyilebilecek son derece gösterişli bir kazak olup dışarıya çıkılmaması kesinlikle önerilmektedir.

Kategori: , , ,

0 yorum