Googlede Ara

Sonbahar Bayan Örgü Şal Modelleri 2012

 Kış aylarında güzel görünümlerin üzerine bir de şık bir şal oldumu tamamdır en alımlı sizsinizdir.İşte 2012 sonbahar dönüminde en çok örülen ve tutulan modelelri siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.Dilediğiniz modelin örneğini çıkartabilirsiniz...



 Muhteşem grinin açık tonu ile örülmüş bu şal dairesel bir şekil çizilmesi iel de birlikte mükembel bir görüntü sunuyor.

 Seyrek bir örüm yapılmış olan bu yeşil tonundaki şal üzerine kabartmalarında eklenmesi ile zarafetli bir görünüme ulaşılmıştır.

muhteşem sarının açık tonu ile örülmüş bu şal modeli güzel bir görünüm sağlıyor genel olarak olgun bayanların tercih ettiği bir örgü modelidir.

grinin koyu tonunda örülmüş olan bu örgü modeli ise çok mükembel görünüm sağlıyor.Genelde orta yaşların tercih ettiği bu örgü modeli sonbahar dönemlerinin en tutulanları arasında yerini alıyor.
 Farklı renklerle kalın çizgiler oluşturan bu örgü modeli biraz yaşlı tipe göre olsada çılgın gençlerinde kullandığı şal modelelri arasında yerini alıyor.
Bu beyaz tonunda örülmüş olan şal harika bir görünüm sağlıyor.Üzerindeki işleme ilede gözleri üzerinde toplayarak güzel bir görünüm sağlıyor.

Kategori: , , , , ,

0 yorum